duminică, 24 mai 2009

Parada gay

Cu siguranta va exista "later edit" la aceasta postare, insa acum, desi invatam si e ora 2,38, trebuie neaparat sa va arat ceva, oameni buni! Chiar daca veti fi scarbiti de imagini, va recomand sa va uitati! Acolo se regaseste viitorul societatii noastre care se cere a fi "toleranta" cu minoritatile sexuale.

E un subiect fierbinte, recent, pe strazile Bucurestiului am avut o noua parada gay. Suntem inca nauciti, nu stim ce e cu ea, ce vor de la noi, cu ce se lauda si mai ales ce ne vand. Dar ei isi cer drepturile(drepturi pe care nu le au, apropo). Cum sa ai dreptul la casatorie cand casatorie = uniune liber consimtita intre UN BARBAT si O FEMEIE? Cum sa ai dreptul sa cresti un copil, cand acesta e conceput de UN BARBAT SI O FEMEIE?

Si pentru ca vorba lunga saracia omului, va invit dragii mei, pe voi cei care vreti sa fim "toleranti", "civilizati", "intelegatori" sa va uitati aici(imagini de la parada gay din San Francisco, unde lucrurile... au mai evoluat putin!)

13 comentarii:

  1. Si ce e asa in neregula cu parada aia din San Francisco? Ce-ar fi sa arati si niste poze cu aborigeni care mananca viermi si sa ceri sa li se taie capul pentru ca e scarbos?

    RăspundețiȘtergere
  2. Scarbos. Pana la urma, asta e o "parada gay" - o forma de exhibitionism sexual. Nah, sa nu fiu ipocrit - daca in loc de barbati ar fi fost femei dezbracate... nu m-ar fi deranjat sa ma uit :). Dar, oricum, asemenea manifestari nu au ce cauta in public! Fiecare e liber sa faca ce vrea in spatiul sau privat. Dar e de prost gust sa faci sex in public. Si ilegal, dealtfel.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Rin Tin Tin
    Oricat de rautacios ar suna, nu pot sa o spun altfel - Linkul era pentru cei care si-au pastrat simtul moral, pentru cei pe care inca nu i-a anesteziat non-valoarea si prostul gust, pentru cei capabili inca sa discearna.

    @Laocoon
    Si mai ales imoral.

    RăspundețiȘtergere
  4. voi... sunteti doar prosti sau ati mai si baut ceva. Andreea... de ce nu te masturbezi... te-ar ajuta sa trexci peste frustrari

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu tot respectul pentru atentia acordata blogului meu.. prefer putini cititori, dar pe aceia care cred, inteleg si stiu ce spun aici. Asta, in semn de respect pentru timpul vostru.

    RăspundețiȘtergere
  6. Andreea scuza idiotii fara morala , e clar ca ei accepta tot si sunt niste superficiali este defectul persoanelor cu o gandire pur matematica fara sentimente sau resentimente , asa numitii oameni masina si pana si masina judeca mai corect decat ei!

    Paradele gay si gay si lesbianismul in general sunt impotriva naturii , masturbarea este naturala si se face de multe ori involutiv.

    Dar acest sindrom gay - lesby , si superficialitatea sunt total inumane.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bine ai venit, draga anonim:)
    Eram obisnuita cu anonimii care posteaza opinii contrare, sa o spun delicat. Placut surprinsa.

    RăspundețiȘtergere
  9. FOARTE FRUMOS!
    Ai sprijinul nostru,Andreea.

    RăspundețiȘtergere
  10. Realitatea e că marea majoritate este împotriva holosexualilor. Nici eu nu văd de ce asta ar fi normal.Adică practic nu mi-ar plăcea să fie profesori homosexuali la liceul la care fiul meu învaţă,ofiţeri homo acolo unde el face armata,să aibă mai tîrziu şefi homo şi evident să fie apreciat de aceştia în funcţie de părerile lui asupra acestui subiect.Nu mi-ar plăcea să merg la o biserică la care ţin slujbe preoţi gay.
    Dacă voi socotiţi că homosexualitatea este normală eu vă urez să aveţi băieţi homo.
    Sînt solidar cu părerea Andreei.
    Văd că unii deviază chestiunea ca să arate că hetero nu ar fi normali în timp ce homo ar fi. Rin tin tin mută chestiunea pe alt plan, dar nimeni nu a cerut uciderea aborigenilor pt ceea ce ei mănîncă. El nu ştie că homosexualitatea nu a fost condamnată de morala comună şi de biserică nu pt că ar fi scîrboasă ci pt că denaturează relaţiile dintre indivizi.

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc frumos, NOUA DREAPTA pentru sprijin. Bun venit!

    @Florin Croitoru - Bine ai venit! Intr-adevar, denatureaza relatiile intre indivizi, distrugand familia.

    Noi, cei heterosexuali, suntem cei care reprezentam cu mandrie majoritatea, noi suntem cei care i-am adus pe lume pe homosexuali, noi avem un cuvant greu de spus si trebuie sa fim constienti de acest lucru. Pentru ca va veni un moment in care va trebui sa iesim in fata si sa nu lasam pe nimeni sa ne atace familiile, ba mai mult decat atat, sa incercam sa protejam copii nevinovati de a deveni fii adoptivi ai unor cupluri de homosexuali.
    Si am incredere ca mai exista oameni ca voi, care vad pericolul din spatele asa-zisei "discriminari".

    RăspundețiȘtergere
  12. Conceptia conform careia tu ai ceva de zis in privinta felului in care abordeaza daoua persoane (care nu ti datoreaza tie nimic) sexualitatea este venita direct din epoca bronzului, de la Sfanta Scriptura.
    Nici mie nu-mi plac barbatii gay, femeile totusi par ok, dar cu toate astea, pur si simplu nu e treaba mea sa le dictez ce trebuie ei sa faca cu vietile lor. Chiar atat de greu este de inteles?

    RăspundețiȘtergere
  13. @Godless
    Gasesc nick-ul sub care ti-ai semnat comentariul, elucidant.

    Nu este deloc dificil de inteles ca fiecare are dreptul de a face ceea ce doreste. Dar numai atat timp cat nu deranjeaza intr-un fel sau altul, pe ceilalti. In acest caz, nici eu, si sunt convinsa ca nimeni nu e preocupat de viata sexuala a nimanui atat timp cat ea se desfasoara in intimitate. Eu nu ies pe strada sa urlu ca sunt heterosexual. Ei fac asta, intrucat, pentru ei, asta este identitatea inteleg.

    RăspundețiȘtergere