luni, 13 octombrie 2008

No comment











Am gasit aceasta imagine pe un forum. Mi-a trezit oaresce sentimente, dar cum o imagine face cat 1000 de cuvinte, o las sa vorbeasca de la sine...

10 comentarii:

  1. recunosc ca am dat peste blogul tau absolut intamplator si deasemenea, recunosc ca m-au intrigat posturile tale despre homosexualitate. nu inteleg cum un om care, presupun, ca se vrea de bine si care incearca sa "gasesca solutii si nu doar sa prezinte probleme" isi rapeste din timpul "pretios" pentru a face si semna nu stiu ce petitii. mi se pare foarte trist.poate tu nu ai observat ca in lume se moare de foame, ca razboaiele sunt in floare, parlamentarii isi fac "mici" averi pe banii nostri. pesemne ca nu. sau poate tot homosexualii sunt de vina.
    eu cred ca ar trebui sa te mai documentezi cu privire la acest subiect.uite pentru inceput iti propun un exercitiu de imaginatie...sa zicem ca eu si partenera mea ne hotaram sa ne intemeiem o familie..pentru ca da...wow... si homosexualii cred in familie. bun, ne cumparam o casa, o masina(toate pe numele meu pentru ca, desigur,nu pot exista doi proprietari)FACEM SI UN COPIL. da si lesbienele pot procrea sau pot infia din acei copii pe care heterosexualii ii fac si ii abandoneaza in momente de maxima crestinatate.dar sa lasam asta deoparte si sa ne vedem de poveste. deci cum spuneam: partenrea, camin, copil, bunuri achizitionate impreuna. intr-o zi nefericita sunt lovita de o masina si , asta e, mor. acum familia mea , mai haina din fire, vine si ia absolut totul, lasand-o pe iubita mea pe drumuri. si daca nu intelegi poti sa te pui tu in locul meu, bineinteles inlocuind iubita cu un iubit, pentru ca nu vrem sa iti spurcam mintea neatinsa de ganduri necurate...si acesta este doar unul dintre aspectele pentru care homosexualii vor ca si acst tip de casatorie sa fie lega.
    si by the way poza pe care ai ales-o nu valoreaza mai mult de o mie de cuvine...dupa mine nu face nici doi bani... si nici nu reprezinta comunitatea gay. iar oamenii aia pe care ii vezi tu la televizor ca participa la nu stiu ce dracu parade nu reprezinta nici 10% din nr homosexualilor din romania, care sunt foarte discreti si stiu sa ocoleasca persoanele ca tine. si daca tot vorbeai de manipulare, un subiect despre care sunt sigura ca nu stii mai nimic si nu ai recunoaste-o if it hit you in the face, cred ca si tu esti una din victimele ei.
    si cu asta am incheiat si iti urez o viata frumoasa presarata in continuare de prejudecati nesanatoase.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa incep cu sfarsitul:
    "si cu asta am incheiat si iti urez o viata frumoasa presarata in continuare de prejudecati nesanatoase."
    Multumesc pentru urare, desi inutila, viata mi-o fac eu frumoasa.
    Ceea ce tu numesti prejudecata nesanatoasa pentru mine e o gura de aer proapat in moralitatea poluata contemporana aproape iminenta. Aproape.

    In al 2-lea rand, homosexualitatea e cea despre care vorbesc, si nu homosexualii, care imi atrag compatimirea, ei fiind niste victime sociale.

    Homosexuali si familie? Homosexuali si copil? Apa si uleiul.
    Si cat timp mai bantui pe lumea asta, voi face tot ce imi sta in putere pentru a proteja copiii. De mai multe. De la violenta pana la homosexualitate.
    Timpul meu devine pretios in momentul in care preocuparile si actiunile mele se indreapta inspre moralitate.

    A...da. Mai spuneai sa ma pun in locul tau. Nu, mersi. Ai de ales si in functie de alegere tragi ponoasele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si legat de discretia homosexualilor, am mai scris la "Discriminarea capata sensuri tot mai vagi..." intr-un comentariu. Si de ce nu faceti ceva, daca cei ce isi afiseaza chipul si atitudinea deviante pe la parade nu va reprezinta?

    RăspundețiȘtergere
  4. ha ha...foarte amuzant...raspunsul tau nu spune nimic.un sir de vorbe "pretentiose" spuse asa, ca sa nu zici ca nu ai spus nimic. imi dau seama ca in spatele mastii de "om cult" pe care vrei sa o afisezi pe acest blog, nu se ascunde decat o fata ignoranta. cred ca e timpul sa te trezesti la realitate si sa iti dai seama ca de fapt esti doar o alta fata in multime, care crede ca are ceva de spus (neinteresant, as putea adauga) si care nu o sa schimbe niciodata nimic, nici macar nu o sa se faca auzita. si nu o zic din ranchiuna (because I don't give a shit), dar blogasri din astia ca tine, care cred ca or sa faca mare cu sarea, sunt mii sau milioane (trist). asa ca mai bine ti-ai ocupa timpul ceva care te-ar prinde mai bine. ai putea sa crosetezi de exemplu. te poate invata bunica mea, cu care iti poti impartasi ideile despre cat de imorali homosexualii. desi, daca ma gandesc mai bine, si ea este mai open-minded.
    bye now.

    RăspundețiȘtergere
  5. Raspunsul meu nu spune nimic iar asta te amuza. Inedit simt al umorului.

    "In spatele mastii de om cult"- de unde caracterizarea de om cult si de unde concluzia ca e masca?

    "nu se ascunde decat o fata ignoranta"- fiecare are dreptul la o parere si oricum ar fi ea, important e ca exista. Dar ea trebuie argumentata.

    "cred ca e timpul sa te trezesti la realitate si sa iti dai seama ca de fapt esti doar o alta fata in multime, care crede ca are ceva de spus (neinteresant, as putea adauga) si care nu o sa schimbe niciodata nimic, nici macar nu o sa se faca auzita."

    Am mai spus-o: realitatea ta nu e si realitatea mea.
    Cat despre doar o alta fata in multime... nu am 2,14m inaltime, nici 0,55, nu detin piedestal, nu incerc sa epatez, nici nu-mi place. Deci ai dreptate. Si stiam asta.

    Marea cu sarea? Fac doar ce pot, legat de ce cred si simt. Fa si tu, ce te opreste?

    Nu o sa schimb nimic si nu ma voi face auzita?
    Ramane de vazut.

    Open- minded? Spune ce intelegi prin asta dar mai ales ce legatura au persoanele open-minded cu moralitatea. Pura curiozitate.

    RăspundețiȘtergere
  6. daca tu crezi ca a fi homosexual inseamna a fi imoral...which is not the case mai citeste si tu o carte, doua)..nu cred ca e cazul sa judeci tu sau sa faci ceva in privinta asta. ne astepta pe toti o judecata de apoi unde o sa raspundem toti. asa ca live and let live.
    p.s cat despre petitiile tale, poti sa ti le bagi undeva (pot sa iti si sugerez unde) pentru ca sunt egale cu zero. daca asa crezi tu ca faci ceva ptr a schinba lumea esti o naiva.

    RăspundețiȘtergere
  7. Domnisoara, era o intrebare. Dar cum dumneata nu servesti contraargumnente, ci te limitezi la a-ti expune parerile despre mine si blogul meu, era de asteptat.
    Nu mai incerca sa ma manipulezi ca ma prind si anihilez.
    Daca poti sustine propria pozitie pro-homosexualitate prin argumente, respectiv contraargumente, esti invitata sa o faci. Si vei primi raspuns. Dar daca imi insiri in continuare motivele pentru care crezi ca ar trebui sa demisionez din blogosfera si pentru care nimeni nu va asculta ce am zis, esti de asemeni invitata. Dar ma voi limita la citit.
    Si legat de asta, nu ai tinut cont de un lucru- actiunile si cuvintele tale construiesc o discrepanta- spui ca n-am nimic de zis, cred ca o sa fac marea cu sarea si nu e asa, nu ma voi face auzita. Bun. Atunci de ce pierzi timpul sa le citesti si sa comentezi?

    A nu fi moral, oricum, nu te face musai imoral, dupa cum te-ai grabit sa concluzionezi. Nu stiu daca eu consider homosexualii imorali, dar in mod cert amorali.
    Sa citesc o carte, doua, zici. Doar atat?!

    Si ceea ce poate nu ai aflat este ca in ceea ce priveste moralitatea, nu e suficient un habar cognitiv, ci mai ales afectiv. Pesemne "moralitatea" era una din "vorbele pretentioase".

    Judecata de apoi la care vom raspunde toti? Da. Ai dreptate. Dar contextul in care vorbesti de ea e unul cat se poate de necrestin. Si e ciudat.

    RăspundețiȘtergere
  8. bai fatuco, stii ce mi-ar placea? sa te loveasca un moment de luciditate si sa iti dai seama cat de penibila esti...pe bune.
    si ca sa iti raspund, asta pt ultima oara, caci nu vreau sa imi pierd timpul cu tine, iti spun ca nu m-am grabit sa concluzinoez aiurea.de la tine am dedus cum ca persoanele gay ar fi imorale. tu ai spus ca vrei sa indrepti lucrurile inspre moralitate, in contextul in care noi vorbeam despre homosexualitate.eu acum ce sa mai cred? daca nu esti consecventa in ceea ce spui nu-i vina mea.
    in al doilea rand, as vrea sa te sfatuiesc sa nu te mai hazardezi in a aduce in discutie lucruri despre care nu esti imformata.ia spune tu donsoara, cati homosexuali sau lesbine ai cunoscut? presupun ca niciunu si nici nu doresti, nu-i asa? atunci ma intreb cum de iti permiti sa postezi lucruri despre care nu ai habar? a fi homosexual nu e un mod de viata, e doar o orientare sexuala. eu argumente pot sa-ti dau o mie, dar nu are rost. nu esti genu de persoana cu care sa polemizez. si nici n-as avea de ce. fiecare crede ce vrea. eu mi-am expus punctul de vedere si nu pentru ca incercam sa te fac sa iti schimib parerea.
    cat despre faptul ca eu consider ca nu o sa te faci auzita. pai asa este. nu confunda a enerva o persoana cu aberatiile tale cu scopul pe care presupun ca il ai, adica de a te face auzita in sensul de a incerca sa schimbi conceptiile altora astfel incat sa coincida cu ale tale.
    te salut si iti urez sarbatori fericite.
    a, si nu te mai obosi sa lasi vreun comment, n-o sa-ti mai vizitez site-ul oricum.

    RăspundețiȘtergere
  9. "bai fatuco, stii ce mi-ar placea? sa te loveasca un moment de luciditate si sa iti dai seama cat de penibila esti...pe bune.
    si ca sa iti raspund, asta pt ultima oara, caci nu vreau sa imi pierd timpul cu tine, iti spun ca nu m-am grabit sa concluzinoez aiurea.de la tine am dedus cum ca persoanele gay ar fi imorale. tu ai spus ca vrei sa indrepti lucrurile inspre moralitate, in contextul in care noi vorbeam despre homosexualitate.eu acum ce sa mai cred? daca nu esti consecventa in ceea ce spui nu-i vina mea."

    De AMORALITATE daca n-ai auzit, puteai sa citesti putin mai sus, in comentariul meu. Si faceai economie de timp si energie.

    Ai spus, in amalgamul de cuvinte, ceva adevarat- "fiecare crede ce vrea", dar insuficient. Fiecare are dreptul la opinie si optiune, dar(!) in deplina cunostinta de cauza.

    Chiar m-ai amuzat cu modul de viata si orientarea sexuala devianta. Modul de viata iti este ghidat cu succes pana si de faptul ca vecina de la etajul superior asculta muzica in timp ce vrei sa dormi.

    Sunt foarte informata in domeniu, tin sa precizez- asa ca renunta la presupuneri.

    Argumente poti sa-mi dai o mie, zici. Aha... Dar nu vrei, asa-i?

    Nu sunt genul de persoana cu care sa vrei sa polemizezi? Pai acum sa stau linistita, nu? Daca tot nu-s genul tau.

    RăspundețiȘtergere
  10. Raspunsurile mele n-au urmarit sa te supere in nici un fel. Sincer. Ma gandesc ca nu m-am facut bine inteleasa, desi am mentionat anterior- vorbesc intotdeauna de homosexualitate, nu de homosexuali.
    Sarbatori fericite si tie!

    RăspundețiȘtergere